Sista julruschen för mig

 
Mot Linköping.. Idag är det sista julklappsshoppingen som gäller!
 
 
Linnea

NU är Veckans blogg-röstningen äntligen uppe. Eftersom att det är 4 olika röstningar kommer det bli 4 vinnare! Så se till att folk röstar på just dig! Du är med i röstning 1 (http://linneassvarld.blogg.se/2012/december/veckans-blogg-rostning-1-2-3.html#comment) och tävlingen avslutas 23/12! :)

Ps. Hoppas det var okej att jag lånade din bild till inlägget, annars säg till! Läs även gärna reglerna för tävlingen i inlägget. :)
Kram!

2012-12-20 @ 17:50:37 
URL: http://linneassvarld.blogg.se
Iisa

Sv: tack så mycket! :) fin blogg!

2012-12-21 @ 10:04:09 
URL: http://iisaafoto.blogg.se
Maja

Hej Emma :) Jag frågade dig för länge sen om växlande bilder i headern. Då sa du att du gjorde en animering i PS. I mitt photoshop hittar jag verkligen inte animering!! Finns ingenting där det står "visa mer" eller liknande heller.. För visst ska det ligga under Fönster el. Window? /Maja :)

Svar: Hej! ;) Ja just det. Ja precis, i mitt trycker jag bara som du säger på fliken "windows" och så väljer jag "animation". Jag har inte svensk version, så vet inte vad det heter om det inte heter animation på svenska med. haha :) men vad har du för version av ps? Jag har cs5. Men det borde ju finnas i de äldre versionerna också tycker jag :)
emmajjohanssson.blogg.se

2012-12-21 @ 19:48:46 
URL: http://maaia.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?
E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

  Kommentar:Follow on BloglovinRSS 2.0