Victorias Secret - Very Sexy

 
Nu tänkte jag visa bh:n jag köpte på VS i London! Very Sexy heter den. haha! Är supernöjd med den! Svart och guldig. Att jag valde en svart berodde just på att jag tycker det passar till det mesta. Vardag som fest. Betalade strax över 500 för den. ♥
 
 

Torsdag

 
 
Det är mycket som händer i mitt liv just nu därför orkar jag som vanligt inte lägga en massa energi framför datorn ;] Idag är jag däremot ledig och tänker ta vara på denna dag fullt ut! Funderar på att baka något, men det brukar alltid sluta i kaos, så jag vet inte, haha! :]
 
Imorgon styr färden mot kalmar. Shoppa lite med mig själv??? Alla har ju flyttat :( haha.. Ska försöka passa på att hitta mig en vinterjacka iallafall. Letar efter en speciell, eller två speciella, men har inte hittat något passande än :)
 
 

Studded bag ♥

 

Läcker! ;] Beställde precis hem denna väska. Funderar även på ett par "Hermes-liknande" stövlar till vintern. Tycker dem är så fina, men vi får se! ;]
 
 

Happy!

 
Nu är jag hemma från London och jag har haft det kalas! :))) Vill boka en ny resa med en gång. Vill så gärna åka innan jul. Men jag vet inte om jag får med mig någon.. Har hittar superbra flygpriser också.. hm.. någon shoppingsugen som vill åka? Hehe! Skoja! :) Får väl lugna mig lite. Men iallafall. Vi har haft det jättebra. OCH jag var inne i den nya Victorias Secretbutiken på New Bond Street. Jag ville inte gå därifrån, det är svårt att förklara. Man måste nog vara där för att förstå. Kände mig som en liten prinsessa. Köpte ett bh och trosor-set. Dyraste jag någonsin köpt kan jag ju säga. Men lätt värt det! :)))
 
 
 
 
Mina söta fina påsar! ♥
 
 

I'm so excited!

 
Igår var jag i Ullared med Sandra och Johanna! En riktigt rolig dag med massa shopping och skratt skulle man kunna sammanfatta det. ♥
 
Idag händer det mycket och det avslutas med en modevisning ikväll. Ska hinna packa med och jobba. Imorgon är det dags för London! Och jag längtar typ ihjäl mig! Jag ÄLSKAR London!
 
 

Run

 
Idag kom jag äntligen ut på spåret igen! Haha! Det gäller att komma över den där tröskeln. Igår hade jag på mig träningskläder, skor och ja allt. Gick utanför huset och insåg att det var svinkallt. Gick in igen och stannade där :)
 
 
 
 
Någon vecka sedan
 

Mat mat mat..

 
 
Jag mår så illa! Haha! Har precis ätit taccos och mosat i mig lite chokladbitar. Var så länge sen jag åt godis och sötsaker med för den delen. Jovisst har jag ätit någon kaka och bulle och så, men inte tryckt i mig som jag gjorde med äppelpajen igår. Jag hade så ont i magen när jag vaknade imorse så ni förstår inte. Magen är nog inte van vid så mycket skit på en och samma gång. Vilket jag samtidigt tycker är bra, för då kan jag inte äta lika mycket sötsaker. Nu menar jag inte att jag inte vill äta sötsaker. För det vill jag. Mat är ju typ det bästa som finns. Man ska njuta av det, men förr kunde jag äta lite för mycket av det utan att det liksom fanns något stopp. Nu säger kroppen iallafall ifrån :))
 
Hehe! Säger jag efter en chokladmunk, två kokosbollar och chokladbitar.. Pojkvännen och jag myste till det lite i förmiddags. Var marknad i stan idag så vi passade på att köpa varsin munk och lite koksbollar ;)
 
Nehe, dags att återvända till Kinect Dance 2 :]
 
 
För några dagar sen -->
 

You're faking a smile with the coffee to go

 
Hej! Har ärligt talat ingen större blogglust. Det finns så mycket annat utanför denna lilla burk. Följ mig hellre på instagram. Heter emmajjjohansson där. tre j och två s, istället :) Kommer givetvis inte sluta blogga.. men detta år har inte varit något vidare "bloggår" för mig trots att jag har hur mycket som helst jag skulle kunna blogga om. Men men :)
 
Åhh.. på tisdag åker jag till Ullared med Sandra och Johanna :)) Har lite grejer jag ska kika på där! Och på torsdag sen åker jag till London! Lääääängtar :)
 
Jag idag! Måste slinga håret.. är även liiiiite sugen på brunt.. men jag lär se likblek ut då, så ljusa slingor får det nog bli ännu en gång :)
 

Subaru Impreza

 
Så, nu har jag lite tid för bloggen. Var ju i Jönköping i lördags. Var så jäkla kul! Ni måste åka på en standup med Al Pitcher om ni får chansen! Skrattade typ konstant! Hans engelska var inte alls svår att förstå, sen tror jag säkert att jag blivit myyyyycket bättre på att lyssna och förstå på engelska för det senaste året har jag kollat på hur många youtubevideos som helst. Ja, det kanske låter konstigt, men jag älskar att kolla amerikanska/engelska, smink, hauls, håruppsättningar och andra "skönhetsrelaterande" videos och genom det lär man sig otroligt mycket engelska. Jaja, Al Pitcher var hur bra som helst och verkligen alla skrattade! Denna showen hette "fika", nästa år kommer en show med han som heter "påtår" och den måste jag se! hihi!
 
 
När vi var i Jönköping passade jag på att föreviga min pojkväns nya bil!
 

Glitter nail polish

 
Målade naglarna förut idag! Älskar det där glitternagellacket jag köpte för ett tag sedan. Går att ha till typ alla lack :)
 
 
 
 

Standup!


Mot Jönköping för lite shopping, god mat och standupshow med Al Pitcher! Pojkvännen fick det i födelsedagspresent av hans bror. Var tänkt att de skulle åka, men lite förhinder resulterade i att jag fick ta hans brors plats. Superkul! Hoppas bara jag hänger med något eftersom han, Al Pitcher, pratar på engelska. När Sebbe och jag var i London sist var vi på en standupshow då med. Jag förstod typ ett skämt av hela showen.. de pratar så satans fort. Jag hade mer kul åt min franska granne som skrattade så han typ trillade av stolen. ;)
 
 
 
 

Ladda om för LONDON

 
Nu har jag laddat om batterierna efter Turkietresan. Snart dags för att ladda om ytterligare då jag åker till London om två veckor. :D haha tänkte på det.. efter det har jag varit utomlands 4 gånger bara år 2012!? Och på cirka ett år har jag varit i Turkiet 3 gånger och London 2. Men det är avkopplande med resor och man har något att se fram emot. Jag älskar att resa och det spelar ingen roll och det bara är några mil eller en resa långt bort. =]
 
Jo just det, det fick bli Burberry scarfen. Men jag tror jag beställer Alexander McQueen scarfen med, hihi!! :)
 

Vilken?

 
Sov hos finaste inatt. Vaknade med hosta och alldeles hes. Känner mig inte pigg alls. Började redan någon dag innan vi åkte hem från Turkiet. Kände att det satt en massa slem i halsen men det var inte mer än det. Nu blir det bara värre och värre. Vill inte bli sjuk! :]
 
Jag har svårt för att bestämma mig, så, vilken scarf tycker ni jag ska välja? Jag är mer inne på en utav dem, men egentligen vill jag ha båda, haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma från Turkiet

 
Nu är jag hemma igen. Jag har haft det så otroligt bra och hur varmt som helst! Inte ett enda litet fjuttmoln! ;) Vet inte hur många grader vi har haft det på dagarna. Men vid 1 på natten var det 26 grader. Så varmt har det ju varit :)
 
 
Har faktiskt inte tagit några bilder alls med kameran. Den var för otymplig att ta med sig till stranden denna gång ;) Däremot har jag fotat lite "vanliga" bilder med iphonen som jag visar någon dag istället :)
 
 






RSS 2.0