These words are my own, from my heartflow; I love you, I love you, I love you!

 
Idag fyller mitt hjärta år och jag är inte hemma. Det känns sådär. 20 är en ganska stor dag!
Men, jag önskar dig en uuuuuuuuunderbar dag och du vet att jag älskar dig mest av allt! ♥
 

En liten hälsning

Tänkte passa på att uppdatera med lite bilder nu när jag ändå har wifi :) alla är mobilbilder :]

Mot Tuuuurkey

 
 
Yaaaay! Nu drar jag till Turkiet för sol och bad!! Så härligt! Speciellt efter denna dåliga sommar!
Blir lite dött här en vecka nu! Men sen är jag tillbaka med förhoppningsvis lite härliga bilder :)
 
 

 
Nu ska jag snart iväg på lite kalas! Världens finaste fyller år snart ♥
 
 
Ny rouge! Superbra. En lite ljusare och en mörkare nyans :)
 
 

Många att fira!

 
Idag kommer mormor, Lasse, Evelina och Lucas hit  :] Mysigt och träffa dem alla!
Imorgon ska jag o fira mitt ♥. Han blir 20 nästa vecka, men jag är inte hemma då, så jag firar lite imorgon och lite när jag kommer hem. haha! :)
Johanna firas också imorgon, fårse om vi hinner svänga förbi en stund senare på kvällen, skulle vara kul!
 
 
En söt liten groda jag hittade. Eller ja jag hittade snarare 3 stycken, men de ville inte vara med på bild! :)
 
 

Torsdag

 
Blev Linköping en sväng idag med pappa! :]
Ska sätta mig med en kopp kaffe nu tillsammans med Gossip Girl. Pojkvännen är i Stockholm! Får pussa massa på honom i helgen när han kommer hem. För sen åker jag :)))
 
 
 
 
 

Happiness, the soundtrack of my life

 
 
Ledig dag, så, Fullfrys hela dagen idag? Eller Gossipgirl? nästan lika bra på olika sätt :)
 
 
 


Glitter

 
Blev en promenix imorse med Michelle! Skönt!
Nu ska jag se till och göra mig iordning, Jobbet kallar! :]
 
 
Här är nagellacket jag pratade om! :)
 
 

Sensommar

 
Blev Linköping igår. Hittade äntligen ett par svarta byxor som jag hoppas kommer sitta bra. Har 4 svarta byxor innan, men två av dem är för stora och de andra två har töjt sig så de typ hänger bara. Vill ha dem supertighta.Snyggast!
Köpte även tre nagellack. Ett jätte fint glitterigt som ni får se bild på senare idag eller imorgon.
Var ute efter en peel-off mask också, har hört talas om en från Lumene som ska vara bra. Men såklart så har den utgått och varken Åhlens eller Kicks har någon annan just peel-off mask på tub, men, jag fann en på Yves Rocher! Naturliga ämnen med. :]
 
 
Var ute i sommarstugan tidigare i veckan. Tog med kameran och fotograferade lite. :)
 

Homemade ice cream

 
Beslutsångest idag. Antingen hänga med pojkvännen till Örebro, mycket spännande ;). Eller följa med P, E och L till Linköping för lite shopping. Ja, vad tror ni jag valde? hihi.
 
 
 
En riktigt god (nyttig) hemgjord glass jag gjorde häromdagen!
 
 

Färg i höst

 
Ny tröja jag hittade häromdagen! Fanns i mintgrön med. Beslutsångest.. Men fick bli denna. Härligt med färg i höst även om det känns lite konstigt. :]
 
 

Outfit!

 
Haha, jag bjuder på dessa! Snygga miner! Jag är inget bra på att ta outfitbilder heller. Men men, där är kjolen jag tror jag pratade om för ett tag sedan. Superfiiiin! :)
 
Nu ska jag iväg och möta upp Michelle och så ska vi vidare till Isabella :] Lite matlagning och så blir det. Trevligt!
 
 

Vit bil

 
Hängde med pojkvännen på bilträff för några helger sedan. Tog med kameran och fotade lite.

Bland annat denna bild -->
 
 

Bad day deluxe!

 
Dålig dag idag igen. Haha! Vad jobbigt det är med sådana dagar. Usch. Har tvättat bort sminket två gånger nu och gjort om för att jag ser för jävlig ut! Inga kläder sitter bra och blä.
Ska sätta mig och kolla på Gossip Girl nu, hoppas jag mår lite bättre för sen är det jobb som gäller.
 
Testade MIYO's eyeliner förra veckan. Helt ok! Inte bästa, men den duger för det priset.
 

blogg.se =(

Jag orkar seriöst inte bry mig om hur designen ser ut nu. Nya blogg.se funkar hur dåligt som helst. Det händer liksom ingenting när man sparar kodmallarna. Det är segt och rätt som det är så har det hoppat tillbaka till det gamla. Verkar även som att det ser någorlunda bra ut på förstasidan i explorer, men inga av de andra sidorna och inte över huvudtaget i firefox. Det ser ut som det ska när man förhandsgranskar, men inte sen. Usch så tråkigt när man lägger ner så mycket tid på deisgnen!
 

11.39

 
Ner mot stan nu med Michelle och ta en fika med Isabella! :)
 
 
 
 

Riga

 
Vilken skitdag det har varit idag! Blääää. Haha! Tror jag åkt på förkylning med. Vaknade med lite halsont. Sån där som går bort med en gång så det var ju inget mer med det. Men jag har fryst exakt hela dagen och på jobbet är det så jädrans kallt så mina händer är liksom blå, näsan och ögonen börjar rinna och nu när jag kommit hem så har inte ens varmt kaffe hjälpt. Jag känner mig helt orkeslös.
 

Tänkte visa lite bilder från när jag och ♥ var i Riga för några veckor sedan.
 
 
 








 

Träningskläder!

 
Blev en morgonpromenad med Michelle idag igen ♥
 
Idag ska jag bara ta det lugnt, fixa lite blogg och så. Laga mat ska jag göra med. HAHA, ugnspannkaka.. den lär nog bli bränd. Jag bränner alltid mat. Blir att jag springer iväg en sväng medan jag steker eller kokar och så kommer jag på "justifan" maten!! Toooo late! Igår brände jag nästan sönder en gryta när jag kokade makaroner. Hur svårt kan det va? ;]
 
Köpte lite nya träningskläder förra veckan när jag var i Linköping.
 

 

Måndag igen!

Blev en promenad med Michelle förut idag. Skönt! Nu ska vi snart ner till stan en sväng, sedan är det jobb som gäller. :)
 
 
Michelle på bild! :)
 

Kabuki brushes

 
Lördagen spenderades i Västervik. Ibland går det allt göra av med lite pengar där med. ;] Jag köpte en svart suuuuperfin kjol. Som är kort fram och lång bak, i chiffonmaterial. (Har en likadan i korall/orange) Den svarta kjolen går ju ha i höst nu till vanliga svarta eller några andra snygga strumpbyxor! :) Var även ute efter en webbkamera. Köpte med en, som jag nu testat och jag har inget mer att säga än att den är värdelös! Haha, den är som en sådan där gammal, gammal VGA-kamera man hade för flera år sedan, trots att denna hade 5 megapixlar + filmning 720p HD Ready. Den åker garanterat tillbaka! ;)
 
Jo jag gick stan runt för att leta efter en bra, mjuk och len sminkborste. Kände att jag ville byta ut en av mina. Hittade en från Viva La Diva. Jag är väääldigt kräsen när det kommer till borstar. Testade både Dior och några andra märken men ingen var så len och mjuk som denna lilla kabuki-borste. Så jag slog till. Senare sedan upptäckte jag att för endast 30 kronor kunde jag få en precis lika len borste på Dollar Store! Hehe, så det fick bli en till.
Så ett tips. Köp och prova den från Dollar Store. Jämför ni med H&M, Isa Dora, Dior eller vilken annan kabukiborste som helst så lovar jag er att ni inte blir besvikna! Inte för det priset! Men det ska vara den som heter ZTIZ. De hade någon mer och den var jättesticksig. :)
 






RSS 2.0