Smile

 
Idag ska jag ta en promenad till stan. Träna lite och sedan packa. Är fruktansvärt trött. Somnade vid halv 5 imorse och vaknade vid halv 9. Surt. För imorgon ska jag upp jättetidigt. :)
 
Någon frågade vad jag kör för magövningar. När jag är på gymmet använder jag mig av magmaskinerna. Är inte så haj på det där med lösa vikter, hehe ;) Hemma har jag en video jag kör som endast tränar magen. Vet dock inte vad någon av övningarna heter om jag ska vara ärlig. Man kör dem 45 sekunder och så byter till nästa osv. Brukar köra om hela minst två gånger om jag känner för det ;)
 
Frida på bild! :)
 
 

Trafiken flyter inte riktigt på som jag vill..

Var ska jag börja. Hahaha. Nu är jag rutinerad bilförare till Västervik varje morgon. Japp, så är det. Jag har ett jätteroligt jobb! Men, det finns vissa saker som irriterar mig något så in i på vägen dit. Jo.. först börjar vi med alla lastbilar, jag tror nästan alla avskyr att ligga bakom en lastbil? Men det är klart de ska få åka där med, men, när man väl kommit om den första.. så kommer nästa lastbil och så fortsätter det. Sedan kan jag tycka att när en stor långtradare ska ut från en mindre väg och ser att det kommer bilar på en raksträcka som förmodligen kommer att få bromsa ner väldigt väldigt mycket, DÅ KÖR MAN INTE UT!! hehe.. Ska vi ta det här med alla söndagsåkare med? Nä, vi sparar det :)
 

Dags för en liten uppdatering

 
Denna helg skulle man kunna sammanfatta som slö. Jag har varit slö. Hade migrän lördag-söndag. Otroligt jobbigt. Huvudvärk står jag ut med, men inte när det gör så ont så man inte kan stå upp utan att yra och må fruktansvärt illa. Det släppte iallafall söndag förmiddag så jag passade sedan på att gå en pw. Och så fick jag en välbehövd massage av mamma. Hon är nämligen utbildad massage terapeut. Brukar dock inte ta massage så ofta för jag tycker inte det är skönt. Gör bara ont. Men igår behövdes det.
 
Idag efter jobbet funderar jag på att gå på stan en sväng. Behöver nya svarta jeans. Ska se om H&M har något. Annars får det va.. byxor kan ju vara något bland det tråkigaste att köpa. ;)
 
 
 
 

Good morning!

 
Godmorgon! Idag efter jobbet ska jag försöka hitta mig en almanacka. En ordentlig, fin och praktisk! Vet precis hur jag vill ha den. Var inne i 4 affärer igår men hittade verkligen ingen passande. Efter det blir det träning! Tränade aldrig igår efter jobbet, kom hem så sent och var så jädrans trött, haha! LAAAAT :]
 
 

Surprise!

 
 
 
Idag är det första dagen för mig på ett nytt jobb. SURPRISE!!! ;) Otroligt spännande! Tror jag kommer trivas superbra! :)
 
Ha en kanondag alla ♥
 
Beställde denna fina bikinin i förrgår. Hittade den på ebay istället för Victoria's Secrets hemsida då den inte finns kvar där ;}
 
 

New in

 
 
Nytt "nit"armband från Gina! 
 

monday

 
Frida på bild! :)
 
 

Helgmys!

 
Idag åker jag mot Jönköping. Först shopping, sedan träning och spa. Efter det ska vi ut och äta och senare på kvällen har vi bokat bio. Jack Reacher ska vi se. Hoppas den är bra :) Kvällen avslutas på hotell och typ alla ser fram emot den goda frukostbuffén på söndagsmorgonen. Hihi! ♥
 
Hoppas ni har en bra helg!
 
 
Syster på bild.
 

Jag missbrukar mat!

uuuurrk! Har haft en riktig ätarkväll nu idag. Eller ja, den senaste halvtimman kan man säga. Mår så jävla illa. haha! Har inte vräkt i mig något sedan innan jul och grejen är den att när jag säger vräka så menar jag det. Det är inte så att jag bestämmer när jag ska göra det utan det bara kommer. Och då spelar det ingen roll hur mätt jag än är, det är liksom sötsuget som styr och jag äter tills jag mår illa och kan spy. Spyr såklart inte, men liksom den spykänslan är så jäkla nära så det är läskigt!
 
Behövde skriva av mig lite nu och tänka på annat än mat!? haha!
Imorgon väntar nya äventyr, ska bli en myyyycket skön helg med andra ord :)
 
Näe, detta är inte vad jag vräkt i mig. Det är värre än så ;)
 
 

Mellanmål - tips!

 
Måste tipsa er om ett gott, enkelt nyttigt mellanmål! Häll upp lite turkisk lätt-yoghurt eller kvarg i en skål (cirka 50-100 gram). Blanda i lite stevia (om ni vill) och så tärna i ett halvt äpple! Toppa med t.ex. kanel. Mums! ♥
 

Fitspo!

 
Har börjat skriva en hel del om träning. Eller ja, min träning iallafall.. men jag tänker absolut inte släppa fotograferandet. Text och bilder kanske därför inte alltid hör ihop bara. Men det gör la inget ;)
 

Morgonträning

Jag har glömt hur skönt det är att gå upp skapligt tidigt för att springa/träna! Har trott de senaste månaderna att jag orkar mer framåt kvällen, men ack så fel. Att springa innan frukost är verkligen guld! Gav mig på en mil idag igen. 10,2 km närmare bestämt! Gick så himla lätt. Kändes som jag skulle kunnat springa en timme till. Var knappt andfådd. Men men. Alla dagar är inte mina dagar och det kan ju gå upp och ner. Nästa gång kanske det är skitjobbigt.
 
Sitter och äter lite mellanmål nu. Te, äpple och turkisk yoghurt. Yummy ♥
 
 
Gårdagens frukost.
 
 

Moroccanoil

Är det någon av er som testat moroccanoil? Jag är lite sugen på det. Det ska ju hjälpa till att reparera håret, samt ge glans och lyster. UTAN att göra håret fett.
Och vem vill inte ha fint hår? Nu på vintern har jag en förmåga att få väldigt torrt hår och då kanske just moroccanoil skulle vara något för mig. Jag använder sällan annars
några hårprodukter. Inte ens spray. Händer kanske max en gång i månaden om ens det.
Det närmsta jag kan komma i "hårväg" är väl schampo, balsam och hårinpackning.
Har två jättebra hårinpackningar/hårmasker hemma. En från Lanza som jag verkligen rekommenderar! Den känns lite som en ansiktsskrubb i konsistensen, haha.
Och så den bästa hårinpackningen jag någonsin testat är en från L'Oreal. "Serie Expert Lumino Contrast Masque" heter den. Håret blir verkligen silkeslent och det luktar hur gott som  helst.
Har ni några favoriter ni kan tipsa om? Alltid kul att testa nytt!

Bild från bellbox.se

2013-01-08

 
Godmorgon. Uppe vid halv 7 idag. Skönt! Sov hos mitt ♥.
Ska se till att komma iväg till gymmet någon gång idag. Var där igårkväll och sprang. Mina skoskav börjar läka. Dock kan jag inte ha min nya skor än så det får bli platta inomhusskor på bandet. Funkar några gånger, men det är inget man ska springa i för jämnan. :)
 
 
Någon bild min syster knäppte av på mig innan jul nån gång.
 
 

Essie - Good to go

 
Fina naglar ska det vara! Nu har jag dock fransk manikyr. Iallafall, Essie-nagellacket här nedan köpte jag tidigare i veckan och jag tänkte tipsa er om det. Ett topplack som torkar på nolltid och gör så att naglarna håller längre. Jag blev förvånad. Torkar med en gång. Beror såklart på hur tjockt lager med vanligt lack du har under, men när jag gjorde min manikyr så drog jag på det med en gång när jag målat alla naglar och jag kunde gå och lägga mig direkt efter. Använder man detta lack så kan man istället använda ett 10-kronors-lack under utan att vänta en timme på att det ska torka! ;)
 
 

Blicka framåt

 
Imorgon är det dags att städa ut julen. Tråkigt.. tycker det är så mysigt med julgranen. Fast mest innan jul förstårs med alla paket under granen. Men men. Närmare blir det till våren och det känns ju skönt!! :)
 

Jag har förresten lagt till ytterligare en kategori. Träning! Ska fixa någon dag så ni ser den i menyn med.
 
Hoppas alla får en trevlig helg!
 
 
 

Workout

 
Linköping hela dagen igår.
 
 
Nu är jag däremot precis hemkommen från gymmet. Bestämde mig för en timmes löpning vilket det också blev. Hann 1 mil rätt så exakt på den timmen. Bra för mig. Mina skoskav har dock kommit tillbaka vilket betyder att jag inte kommer kunna springa på några dagar så då får det bli trappmaskin/cykling och styrketräning istället. Surt!
 

Frida

 
Fotade massa fina bilder på min syster innan jul! Perfekt väder. Så fint när snöflingorna syns i bakgrunden.
 
 

Gårdagens träningspass

 
Var så konstigt trött hela dagen igår. Hade tänkt träna redan på morgonen, men jag somnade om flera gånger. Slängde i mig lite kaffe vid 6-tiden sen på kvällen och vid halv 8 kom jag iväg! Körde löpning 45 min. Jobbigaste på väldigt väldigt länge. Löpbandet jag hade räknar allt i brittiska värden och jag hade ingen aning om hur mycket 7 miles/h var så jag sprang i det i 45 minuter. Ökade även lite de sista minuterna. När jag kom hem konverterade jag det till km/h och fick till min förvåning se att jag sprungit i 11,26 km/h. Det är mycket för mig, jag brukar inte springa så fort (tror jag) och absolut inte så långt. Jag brukar ligga på 9,5 km/h. Endast lite ökning gör otroligt mycket. Efter löpningen körde jag styrka med 30 min och sen var jag helt slut. Skönt!
Idag är det nya tag som gäller!
 
Ha en bra dag!
 

Happy new year!

Gott nytt år på er!
 
Nu taggar vi träning. Är säkert maaaassa nytt folk nu efter nyår. Undra varför just träning är en sådan grej alla ska ha som nyårslöfte. Det är ju bara att ta en dag i veckan då man bestämmer sig för att komma igång. Många slutar ändå efter någon månad. Inget illa menat! Jag vet själv hur svårt det är att komma igång. Men för att orka fortsätta måste man ha viljan och motivationen. Funkar det inte så har du inte det! Du vill det inte tillräckligt! Låter knäppt att säga så, men så är det. Och till er som känner er träffade, försök hitta något som inspirerar er, som gör att ni inte vill sluta! ;)
 






RSS 2.0