Nyår!

 Nu ska vi snart iväg på nyårssupe och äta 3-rätters!

I år ska vi för första gången inte göra något speciellt alls mer än att ut och äta då. Först hade vi tänkt åka iväg och bo på hotell,  men ingen av oss kände riktigt för det. Så vi avbokade det i sista stund. Skönt faktiskt! 

Såhär ser jag ut ikväll!  :) 

Nu är det snart dags

Imorgon är det äntligen dags för läkarbesök.  Hoppas,  hoppas!  Sedan är det endast två jobbdagar kvar innan jag går på ledighet. Ska bli otroligt skönt,  men jag kommer nog klättra på väggarna till slut!  Tur dock att mina fina vänner också är lediga! 

Promenix

Idag behövde jag rensa hjärnan lite med en promenad. Egentligen vet jag inte varför jag kallar det rensa!? Jag grubblar ju bara mer. Men det var skönt med en promenad iallafall.  Har inte rört en fena på väldigt länge.  
Gick förbi mina småkusiner på vägen också.  Åh vad jag tycker om dem!  

Har ni någon gång sett mig osminkad? Här kommer det i alla fall. Precis innan promenixen. 

Lördagskvällen

Gårkvällen var så mysig!  Min syster och bror med sina respektive var här under kvällen.  Vi hade riktigt kul!  Åt choklad (hehe) och skrattade åt typ allt! 

13 December

Hej!  Idag mår jag äntligen lite bättre.  Sebastian och jag har varit på stan en sväng och så även varit och lastat sommardäcken till förvaring under vintern.  Nu sitter jag i soffan och myser med en kopp kaffe och mintchoklad.  Framåt kvällen kommer min syster hit och så ska vi kolla på Lucian här i kyrkan. Mysigt! 


Övertänkare

Nästa vecka ska jag ÄNTLIGEN till läkaren igen. Det är nog ingen som förstår hur mycket jag längtar dit.
Jag kanske inte mår så bra som jag gärna vill påstå. Det går upp och ner var och varannan dag. Det gör det nog tyvärr för många. Jag tänker mycket på framtiden. Ska jag utbilda mig? Till vad? Jag stressar upp mig över småsaker, träning, kost. Ni vet, det sitter kvar i bakhuvudet. It won't go away. Vilket gör att jag ofta får ångest och känner mig nere. Nej, det här är inget jag pratar högt om annars! Jag vet inte om vintermörkret har spelat någon roll i det här.
Men, sen har jag då det här problemet som jag ska till läkaren med (igen!). Jag kommer tråkigt nog, men ändå förhoppningsvis börja äta Roaccutan igen. Vad är det man säger, utsidan speglar insidan? 
 
Idag har varit en riktigt sådan dag då jag bara vill gråta, men jag har inget specifikt att vara ledsen över. Allt som stressar mig bara. Jag är en riktig övertänkare. Kommer man liksom någonsin att bli nöjd.. 
 
Jag behövde skriva av mig. Det är inte ofta jag gör det! Men jag orkar faktiskt inte låsa inlägget som jag gjort tidigare.
Jag tar istället bort kommentarsfunktionen på detta inlägg. 
 
 

Lockar

Någon mer än jag som lockar håret och så är de borta efter redan 30 minuter?
 
Då har jag ett litet, litet väldigt enkelt tips. Prova Loreal Elnett hårspray!
Jag brukar inte spraya mina lockar mer än om jag ska på något speciellt. Detta för att inget hårspray jag provat tidigare håller. Då kan jag lika gärna vara utan. Men, efter många rekommendationer att prova ett av Loreals hårspray så kan jag faktiskt säga att det är det absolut bästa hårspray jag haft.
Jag tänker aldrig gå och köpa något dyrare hårspray av frisören när detta funkar så mycket bättre! Igår lockade jag håret vid 1-tiden och de var fortfarande kvar flera timmar senare, då var jag även ute och sprang på stan.
 
Nu låter det här som ett reklaminlägg men det är det absolut inte!
 
 

Heej igen

 
Har varit rätt så deppig det senaste, med väldigt dålig sömn osv. (Ingen aning om varför). Samt gjort mycket annat då jag inte jobbar. Valde därför bort bloggen helt så det inte blir lite halvdant. Men, snart går jag på lite julledighet och det ska bli helt underbart! Endast två jobbveckor kvar! :]
 
Btw, jag älskar denna kombo. Soya Naturell, persimon, banan och lite müsli. Enkelt och så gott! 
 
 


RSS 2.0