Barnvakt

 
Idag jobbar jag endast till halv 2. Sedan ska jag och Sebastian för första gången på riktigt vara barnvakt åt Lucas. Eftersom han nu matas genom en knapp som sitter på magen så är det lite lättare att lära sig hur det går till. Peter och Evelina hade en genomgång med mig förra helgen, så nu hoppas jag det kommer gå skitbra. Det vet jag att det gör! :]
 

Torsdag

 
Kom precis in från en timmes promenad! Börjar inte jobba förrän vid 2 så då är det bara passa på. Kommer bli en rätt så lång dag. Är inte hemma förrän vid 9-tiden igen.
 
 
 

Matlagning!

 
Har precis gjort en tacogratäng som står i ugnen. Sebbe kommer hem på lunch snart och syster kommer förbi och äter i eftermiddag. Hoppas jag för en gångs skull INTE bränner maten. Jag är expert på det.
 
Idag tänker jag annars åka iväg ut till skogen en sväng. Kanske till sommarstugan och plocka lite blåbär, vi får se.
 
 

Confidence is not for sale

 
Tyckte det var dags att uppdatera bloggen lite utseendemässigt. Har endast bytt färg och bilder men just nu så räcker det.
 
Igår åkte vi och hämtade en ny bil. Den är såååååå fin och så skön att köra. Vi kom dock hem väldigt sent, typ 12 någon gång, så vilken tur att jag är ledig idag.
 
 
 
 
 

Sista jobbpasset imorgon innan lite ledigt! Ja, två dagar. Men det blir som helg för mig då istället eftersom jag jobbat helg nu flera veckor, och kommer även göra det några veckor till.
 
Ha en bra vecka ni nu iallafall! ♥
 
 
 

Smoothie-tips

 
Nästa gång ni gör en smoothie. Prova då att lägga i ett broccoliträd, förutsatt att ni tycker om broccoli. Jag gillar verkligen smaken som blir.
 
 

Shoppa inredning

 
Igår var jag i Linköping med svärföräldrarna och shoppade inredning. Ja lite kläder också. Men seriöst, kläder är knappt kul alls längre! Nu när man väl flyttat till eget så kan man ju köpa allt det där man vill ha till sitt hem. Innan var det typ "nej, men vart ska jag ha den, jag kan ju inte spara på den tills jag flyttar hemifrån." Man vill ju liksom ha nytt när man väl flyttar sen.
 
Aja, nu ska jag iväg och jobba! Ha en bra dag.
 
 
 
Två fina ljuslyktor vi fick av Peter och Evelina i inflyttningspresent.

Ledig!

Idag är jag ledig. Gick trots det upp vid halv 7. Jag tycker bättre om att gå upp tidigt så jag förhoppningsvis är trött till kvällen. Har somnat mellan 9 och 10 varje dag nu.
 
Hur som, en tekniker kommer hit snart för att hjälpa oss med bredbandet. Får det inte att fungera, haha!
 
 
 

Helgen

 
Nyss hemkommen från jobbet. Var så trött igår så jag slocknade vid 9 redan, haha! Men desto piggare var jag idag.
 
I fredags kväll var Michelle här! Så himla kul att träffa henne igen. Hela lördagen jobbade jag sedan, efter det åkte vi till Peter och Evelina en sväng innan vi fortsatte till svärföräldrarna på mat! :)
 
Så har typ min helg sett ut.
Nu blir det däremot matlagning och ladda om inför en ny vecka! (Ledig tis och ons. SÅ SKÖNT!)
 
 
 

 
 
 
 
 

Drömmer mig bort

 
Känns som höst ute, jackan åker på varje morgon och långbyxor är det som gäller. Så tråkigt. Hade hoppats på en lång sommar eftersom den började så sent. Men, vad gör man? Åker eventuellt iväg till något varmare land i höst istället :)
 
 
 nå

Cinque Terre

 
Tänkte visa er lite fler bilder från när jag var i Cinque Terre. Verkligen ett hur fint ställe som helst!
 
 
 
 

Present

 
För cirka en vecka sedan fyllde jag år. Fick då bl.a. en anmälan till Göteborgsvarvet!! Jag har sagt att jag vill springa det, men seriöst, det är över 2 mil. Jag har aldrig sprungit längre än strax över 1 mil. Jag förstår inte hur jag ska orka, haha! Kommer vara så jädrans nervös med.. men men, bara jag tar mig runt utan att stanna så är jag nöjd!
 
 
 

Sommar!

 
Hallå!
 
Idag kom vårt bredband så nu hoppas jag att jag kommer spendera lite mer tid vid datorn. Sitter väldigt sällan här nu för tiden.
 
Var ute och gick i skogen för någon vecka sedan. Passade på att fota lite med iphonen då. Blev faktiskt ganska fina bilder i svartvitt!
 
 
 


RSS 2.0