Imorgon räknas inte

 
Idag är det som söndag för mig. Hela dagen imorgon kommer gå i ett. Den försvinner liksom. Vi ska åka till Ullared en sväng. Handla inredning, och så åker vi (om vi orkar) förbi IKEA på vägen hem för mer inredning. Soffbord och tv-bord är prio ett där. Så skönt att ha det mesta när man flyttar sen så man känner sig hemma.
 
Hoppas ni har en fin dag!
 
Idag är sockorna på här! Så skönt!
 
 
 
 
 

Happy!

Måste börja med att säga att jag är så glad och lycklig! Jag och Sebastian har hittat en lägenhet vi båda verkligen tycker om! Vi skrev på kontraktet igår och vi kommer flytta redan i juli. En 3:a som inte alls är så "lägenhetig". Den känns mer som ett hus. Ett extra plus för att den ligger nere i stan med.
 
Igår var vi på Törnvalls och tittade på säng, soffa och lite annat som lampor osv. Vi är riktigt nöjda med allt vi valde. Åh, det här kommer bli så bra! Tänk att vi varit tillsammans i snart 5,5 år! Helt otroligt. ;)
 
 
 

Rädd!

Hej!
Jag så en varg idag. Orkar inte förklara allt men jag är säker på att det var en varg. En ful en. Hade varit häftigare om det varit ett lodjur. Tack och hej! ;)
 
 
 
En bild jag tog i Alghero.

3 dagar i Stockholm

Jag och min finaste har nu spenderat 3 dagar i Stockholm. Vi har haft det så jädrans bra! Vädret har varit perfekt, kunde inte blivit bättre. Vi har bara tagit det lugnt dessa dagar, ätit god mat, shoppat, suttit i solen vid vattnet, strosat omkring på alla möjliga gator, gått på bio, varit på gröna lund och såklart bott på hotell. Vårat hotellrum var hur fint som helst, väldigt stort. Sängen måste varit i "king size"-storlek för den hade det fått plats 10 pers till i. ;)
Hehe, på tal om mat. Vi har båda valt ut vårat favoritfika. Jag ÄLSKAR Espresso House morotsmuffin och Sebbe är galen i deras chokladcheesecake. Haha! Däremot är jag inte så förtjust i deras frappinos. Alldeles för söta för min smak. :)RSS 2.0