Mycket i huvudet

 
 
Jag har verkligen inget intressant alls att skriva. Haha. Sover dåligt, 3 timmar per natt i genomsnitt. Jobb om dagarna, har även varit fotograf i helgen på min brors bal. Blev i lördags/söndags även klar med bildredigering sedan jag fotograferade Andrea och Alicia. Har liksom 3 jobb att hålla reda på och (4  då med fotograferingar) vilket brukar bli mer såhär till sommaren. Jag trivs, men ni må veta att jag har nog aldrig haft min kalender så nära till hands som jag har nu. :)
 
 

Klantig

 
Nu är jag hemma från Sardinien! Var så härligt!
 
Har jobbat på ALV några dagar nu. Saknar dock Västervik, så förhoppningsvis jobbar jag lite där nästa vecka istället :) Gjorde ju väääärldens tabbe förra veckan. De undrade om jag kunde jobba nu på lördag på en restaurang i alv. Ja, varför inte tänkte jag som samtidigt tog på mig lite andra pass till nu i veckan. När jag kommer hem blir jag sedan påmind om att min bror har sin bal på lördag. VAFAN!!!!?? Så nu missar jag den. Vilken jävla otur......... kul.

Någon bild får ni inte idag för nu är jag sur. Höhö!
 
 

Saturday

 
Idag hade jag panik. Var typ tvungen att hitta på något. Så först blev det löpning med Evelina. Lucas var med också så vi turades om att springa med vagnen. Riktigt jobbigt!! Men vi tog oss runt glada och nöjda. Vid 12 sedan åkte Frida och jag till Linköping en sväng. Gick på stan, åt god mat och så varsin donkenkaffe med mjölk till hemresan. På vägen hem får jag typ kraftig huvudvärk.. kände av det tidigare, men inte så farligt. Så gissa vad jag gjort resten av kvällen? Legat i sängen med världens migrän. Kul! Inte förrän nu känns det lite bättre. Fick typ panik förut, är så obehagligt när man blir så yr och illamående och huvudet bara bultar. Nä fy! Så, efter det tyckte jag att jag var värd lite hallonpaj med glass. Så det har jag ätit nu. Gott ♥
 

Del 1 - Italien, Pisa

Oj!

Nu var det ett tag sedan ni hörde från mig här! Tänkte att jag i veckan ska visa bilder från Italien-resan. Fotade maaaassa ;) Nästa vecka åker jag dit igen. Denna gång till Sardinien. Tar med kameran då med ;)
 
 
Sitter som vanligt på jobbet så har inga bra bilder mer än instagrambilder.
 
Italien
 


RSS 2.0