Till jul

 
Nu har det varit dött här ett tag. Och jag vet precis varför. Men, nu är jag peppad på att blogga igen så vi börjar denna förmiddag med en juloutfit som jag klickat hem. Jag vet inte om jag hellre vill ha klänning, men detta går ju använda till vardags med. :)
 
 

Love ♥

 
Idag har vi haft en riktig mysdag! Jag dukade upp frukosten tillsammans med tända ljus framför tv:n. Tacos-middagen fick också bli framför tv:n. Lite mysigare så :)
 
 
 

Ett självporträtt...

... och en liten kort uppdatering för den som vill läsa.
 
I torsdags var jag med Evelina och Lucas till läkaren i Västervik, efter det åkte vi raka vägen till mormor och åt raggisar! mmmhmm.. Och så raka vägen hem för att fira svärfar! 
 
Igår var jag barnvakt åt Lucas en stund, hihi. Vi satt och kollade Emil. Så himla mysigt!
 
Nu laddar jag däremot upp inför dagen med en stor kopp kaffe. Har en fotografering nu på förmiddagen och sen är det 50-årskalas som gäller!.
 
Ha en bra dag ni! Puss
 
 
 

Snart så

Det är nästan så jag börjar längta lite till julen. Jag vill ha snö samtidigt som jag inte vill det. Det är ju trots allt så himla mysigt.
 
 

Mysig helg

 
Denna helg har varit så mysig. I fredags kväll var vi bjudna på tacos hos svärföräldrarna där vi även såg fotbollen. Igår var det släktkalas som gällde och idag blev vi bjudna på våfflor hos Peter och Evelina ♥
Mer sånt! Jag gillar spontanitet! :)
 
 

Fredag ♥

 
 
 

2013-11-14

Jag tänker jämt att jag ska blogga, men sedan glömmer jag det. Iallafall så har jag jobbat denna vecka. I tisdags träffade jag Nicole och på kvällen var jag iväg på ett litet Mary-Kay-möte där jag fick testa en massa fler produkter.
 
Idag är jag ledig igen! Tänker därför passa på att baka lussebullar tror jag. Sebbe har ätit upp alla ;) Nej, men de var omtyckta iallafall. Önskar att jag kunde träna med, men sedan jag sprang i helgen så har min hals blivit sämre.. en promenad ska jag däremot försöka ta.
 
 
 

Farsdag!

 
Tog mig ytterligare en springtur idag och jag måste ha glömt hur härligt det verkligen är. Det får mig att må så bra!
Under eftermiddagen nu har jag varit uppe och gratulerat pappa på farsdag. Vi syskon köpte med glögg, chokladask och en tårta. Lite enkelt sådär och något som jag tror många (inte bara han) uppskattar. Nu ska jag och pojkvännen, (sambo låter så gammalt???), fortsätta firandet hos hans pappa.
 
 
En gammal, väldigt osminkad bild förövrigt.
 
 

Nike free run ♥

 
Här är mina nya fina nikes. Denna färgkombination ♥
 
 
 
 

Vem är lat?

 
Well, har varit lite nere, deppig, sjuk osv nu en vecka. Hade feber förra helgen vilket har fortsatt i en förkylning. Nu är det bara halsontet i princip som inte vill ge sig. Har aldrig varit så mycket förkyld förut som denna höst. Lite sådär halvdana förkylningar.. det har resulterat i att jag blivit väääldigt lat. Jag ska egentligen inte skylla på det men jag har inte haft någon vidare motivation till träning överhuvudtaget. Ja, promenader några gånger i veckan.. men det räcker inte. SÅ, imorgon ska jag ta tag i mitt lata jag och trotsa min onda hals och se vad som händer. En löpartur med syrran i mina nya nikes kanske får mig liiiite mer motiverad. Man kan ju hoppas :)
 
 

Jisses!

 
Jag är så trött. Sov verkligen ingenting inatt känns det som. Låg vaken hur länge som helst och hade världens knäppaste drömmar som gjorde att jag vaknade hela tiden. Åhh, blir så trött på mig själv. Vill kunna känna mig sådär utmattat trött så att jag inte ens måste tänka att "jag måste sova".
 
 

Black and white

 
Jag förstår inte hur jag kunde köpa dessa byxor. Hehe. De måste vara något av de fulaste jag köpt på flera år. De är säkert fina på andra, men på mig passar de verkligen inte. Hittade dem för någon månad sedan och jag har aldrig använt dem.. ja, förutom när jag provade dem här. --->
 
 






RSS 2.0