Helg igen

Vilken härlig lördag!  Umgåtts med nära och kära! ❤
Nu ikväll har jag varit ute o sprungit i snöyran! Det blev 1,1 mil ungefär.  Sprang i ett lugnt skönt tempo som jag kände att jag kunde hålla.  Vissa sträckor ökade jag medan jag vissa sträckor saktade ner. Känner att jag faktiskt behöver variera annan träning med löpning också! :} 

Bild från i torsdags! Gymmade med pojkvännen  och hans föräldrar. (Eller ja,  gymma och gymma. Jag sprang för det mesta på bandet) Svettigt! 

Tisdag

Då har veckan dragit igång igen. Idag blev det lunch på Stadsmästargården. Brukar för det mesta äta raggor där på tisdagar, men idag hade de även lax, så det fick bli det. 

Ska om en stund iväg till Västervik med Amanda! Får se om vi hinner springa en snabbis på stan där med :} 

Bild från i söndags när jag var och myste med en av mina småkusiner ❤

Helt slut

Nu är jag precis hemkommen från ett riktigt svettigt träningspass. Mycket ben och rumpa! Sitter i soffan med en kopp te och funderar faktiskt på att gå och lägga mig alldeles strax. Är sjukt trött sedan igår ;} 

Åh! I fredags var jag så sugen på Marabou-choklad men när jag väl tar första biten så smakar det typ jättekonstigt!? Inte alls gott!  Det slutade med att Sebbe åt upp hela chokladkakan och jag gluffsade istället i mig de yoghurtdoppade jordgubbarna. Mycket godare :} 

Last weekend

Har blivit en hel del mobilblogg den senaste tiden.  Detta för att det är mycket smidigare och jag fotar för det mesta endast med mobilen. :} 

Förra helgen var vi i Norrköping och träffade en vän till mig och hennes sambo/pojkvän. De hade bokat bord till kvällen på en riktigt fin restaurang. Vi åt supergod mat,  drack vin och pratade om allt och inget!  Det blev så himla bra!! 
Tidigare under dagen hann vi även med en sväng på stan. Jag blev så glad när jag såg att de hade H&M Home där så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Blev nya rosa pastellkuddar till soffan! Är sugen på att inskaffa ytterligare en till i andra hörnet. Får nog bli en beställning. :} 



Helgen

Denna dag har spenderats på stan med både mamma och en sväng med svärmor! Sen var det bara ladda batterierna för en kväll med Ebba och Ella. Har varit barnvakt hela kvällen och väntar nu på att mamma och Robert ska komma hem! :) 
Imorgon är jag supertaggad för lite träning och åka och gosa med min nyfödda kusin❤



Tillbaka till verkligheten


Då var första jobbdagen efter 3 veckors ledigt avklarad.  Idag var det vääääldigt mycket att göra. Men jag gillar det! :) 

Ska snart (om två timmar) på lite gympa och springa av mig.  Sitter och äter lite nu så jag orkar passet!  ;} 
Detta knäckebröd här nere är det godaste jag någonsin ätit!  Från Gränna! 

Söndag


Idag fick det bli lite styrka igen,  och nu har vi precis varit ute och gått en sväng.
Åh, börjar bli lite smått nervös inför morgondagen.  Börjar jobba igen efter 3 veckors ledigt.  Ska bli skönt och kul,  men man vänjer sig fort vid att vara hemma. Men,  jag jobbar bara halvtid nu under vintern.  Så inga långa dagar här ;} Längtar dock lite tills allt sätter fart igen.   

Och förresten, jag kommmer nog aldrig gå tillbaka till mörkare hår igen.  Inte på flera år som jag känner nu. Jag tror jag ska vara blond! Däremot kan jag tycka att ögonbrynen blev bättre till det lite mörkare håret.  Men men.. :} 

Godmorgon!


Igår var vi i Västervik på hockey och sedan ute och åt på kvällen. 

Idag händer inte mycket. Har lite träningsvärk idag då jag styrketränade igår. Ska i alla fall ge mig ut på en promenad under dagen tänkte jag. 

Frukost ❤

Nytta


Idag var sista lediga vardagen. Tvätt,  städ, bakning och matlagning stod på listan. Bakade goda nyttigare kladdkakemuffins. De är grymt goda om man äter dem frusna.  Sådär perfekt sega!!   Vete/glutenfria,  samt sötade med dadlar och agavesirap istället för socker. Mums!  

Ljusbrun - -}> blond

Idag sa jag hejdå till mitt fula, enligt mig,  missfärgade hår och blev blond igen. 
Är så himla nöjd!  Det är inte sönderblekt heller utan det ser naturligt ut! Tänker aldrig byta frisörsalong något mer. Har varit där två gånger nu och har båda gångerna blivit väldigt nöjd!  

Äntligen


Nu ska äntligen det grådassiga barret bort. Jag trivs super i mörkare hår, men inte i denna nyans. Blev ju inte riktigt som jag ville + att jag är ganska ljus annars,  så utväxten syns ganska tydligt på kort tid. 

rosa naglar

Nu börjar roaccutanen ta fart.  Har ätit den i snart 3 veckor. Håret och hyn börjar bli riktigt torrt. Idag har jag därför låtit bli att sminka mig med foundation. Låter huden vila lite. 
Har istället pysslat med  med naglarna nu under eftermiddagen. Har i princip aldrig långa naglar nu för tiden. Trivs inte riktigt med det längre. Men, lite ljusrosa färg får pryda dem några dagar nu ;} 

Rutiner

Det känns verkligen att många börjat jobba idag igen. Jag själv börjar lite smått att förbereda mig. Måste försöka få in en bättre sovrutin. Jag sover inte länge och är heller inte uppe länge., men jag sover så sjukt dåligt.  Ska därför prova att gå upp supertidigt på söndag så att jag är trött tidigare på kvällen sen. :}  

Idag fick det bli en promenad under morgonen med mamma och Ebba!  Måste verkligen försöka hålla igång även när jag jobbar sen.  

Vitt

Vad jag tycker om vita toppar!  Så fint!  Speciellt till sommaren med när man fått lite färg. Även om jag nästan smälter in i färgen nu så valde jag att ha toppen här nedan idag. 
Kan inte sola solarium nu heller på grund av Roaccutanen som jag förövrigt började med strax innan jul! :}  


Godmorgon


Idag startade jag dagen med en kort och lugn löparrunda. Bara för att känna på hur det känns. Det gick väldigt bra,  men så är det alltid första gången jag springer.  Andra gången brukar dock vara seg. 

Hur som,  nu har vi precis ätit frukost.  Ska fixa mig strax och så får vi se vad denna dagen har att bjuda på. Hörde något om mat och spel hos svärföräldrarna! :} ❤

Gårdagens frulle! 

When I'm hungry, I eat


Nu har jag bokat frisörtid igen!  Dock inte på samma salong som jag var på sist! Ska bli så skönt att fixa till håret.  

Idag gör jag inte mycket. Har en sådan där "hungrig"  dag. Så idag äter jag allt! Haha!  Vaknade vid 5 imorse och var så hungrig så jag mådde illa.  Så, det slutade med att jag åt frukost två gånger ;) 

Ska ge mig ut på en löparrunda ikväll sen och bli av med lite energi :) 

Ny parfym

Jag har under en månads tid ungefär varit ute efter en ny parfym.  Någon som luktar lite mindre "sött"  än vad i princip alla mina annars gör. Jag var i förra veckan inne på en butik här i stan och fick lite hjälp med att välja.  Det slutade med en parfym från Roberto Cavalli. Den luktar så gott. Lite mer "vuxet".  


Min söndag

Ikväll är jag så glad.  Egentligen inte för något speciellt, jag är bara glad och lycklig för en gång skull. :)  
Idag har jag varit ute och gått med min fina vän,  sen har Sebbe och jag tagit ut julgranen och lagat god mat! Mamma var här en sväng också och hjälpte till.  Under kvällen har jag varit på ett gympapass med svärmor,  och just nu sitter jag vid tv:n och fikar lite innan jag ska sova!  Är sådär skönt trött ni vet :) 
Imorgon funderar jag på att försöka mig på en liten,  kort löparrunda.  Vi får se! Har ju en veckas ledighet kvar nu så jag får passa på med morgonträningen! 


En fredag i mat

Nu har jag precis fått i mig lite lunch efter över en mils promenad i blåsten. 
Eftersom jag älskar mat så kommer här dagens frukost och lunch!  (Nyttiga måltider)  Tycker om att experimentera med maten!  Ibland blir det lyckat och ibland mindre lyckat ;) 

Frukost -  två stekta äggvitor och en skål med havregrynsgröt,  sojamjölk och sockerfri jordgubbssylt


lunch - Banan pannkakor med kanel,  Walden farms kalorifria "kola" - sås, egengjord bananmuffins, kvarg och keso med granola, vindruvor,  persimon och en egengjord chokladboll som jag "smulat" över och så massa kanel. Avslutade med en passionsfrukt med. 

Gokväll

Hej fina ni!  
Hoppas ni haft en bra start på det nya året!  
Idag har jag tvättat och varit ute och gått långpromenad. Har sedan i måndags gått 3,5 mil!  Det är inte illa :) Sitter nu och äter lite kvällsmat! Var så sugen på skinkmacka så det fick det bli ikväll. 







RSS 2.0