By Malene Birger

Idag blev det en sväng till Västervik med Amanda. Jag var inte ute efter något speciellt men jag kunde inte motstå denna lilla väska från Malene Birger. Har tittat på den tidigare på nätet, och nu när jag stod och höll i den kunde jag inte hålla mig.

Kommer bättre bilder så småningom 

Nya träningskläder

 
Vilken härlig dag!
Jag kickade igång dagen med en skön promenad! Soligt och inte fryskallt!
Började vid 13 idag igen. Har sedan suttit med i intervjuer resten av dagen. Så kul!
 
Direkt efter jobbet åkte jag och tränade.. ÄNTLIGEN!!
 
Ska nu slänga i mig lite frukt framför TV:n. Äpple och banan med kanel, mumma!
 
 
 
New in
 
 

Några små tankar

Hellu!  
 
Idag känner jag mig för första gången på över en vecka ganska så frisk!! Kroppen börjar hänga med igen. ;} Känns så otroligt skönt!
 
Har skrivit ett eget kostschema som jag ska följa någorlunda ett tag framöver. Jag känner dock ingen panik med att äta eller vara superstrikt, jag vet hur det slutar. No good! Huvudet var rent ut sagt heeeelt pantat en gång i tiden, och är huvudet dumt får kroppen lida. 
Men det har jag förhoppningsvis lagt bakom mig för gott!!
 
Detta är mer bara för att jag mår bättre när jag äter såhär och har mer koll, om det så bara är för en dag. Men då får det vara så! :}
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taggad!

Hej på er! 
Idag hade jag lite sovmorgon då jag börjar vid 13 istället.  Har dock varit uppe sedan sju. Har haft huvudvärk hela natten! Suck! Var på sjukan vid 8 med och tog prover. 
Jaja, jag känner mig bättre nu!

En rolig men spännande dag på jobbet väntar. Ska för första gången vara med under massor av arbetsintervjuer! Så himla kul!! 

Nehe,  nu ska jag äta lite lunch och sedan bege mig! 


Söndag - magtröja och högmidjade byxor

 
Nu börjar jag bli riktigt less på min ihållande förkylning. Tji fick jag för att jag lyckades hålla mig ifrån sjukdom längst av alla i min närhet. Jag sov fruktansvärt dåligt inatt vilket resulterade i huvudvärk. Försökte ut och gå en sväng imorse, men jag kom inte så långt. Jag kände redan innan att kroppen inte kändes helt hundra. Hade sett fram såååå emot att träna ikväll, men jag fick helt enkelt hoppa det.
 
Hur som.. Idag har vi firat svärmor. Supergod mat, tårta och spel! ♥
Vi avslutade sedan dagen med storhandling. Egentligen är det värdelöst att handla en söndagskväll när allt är slut. Men denna gång hade vi tur! :}
 
 
Här kommer några fint uppställda bilder på magtröjan och de höga byxorna. (Med ungefär samma pose och min på alla). ;}
 
 
 

Lite nytt

Här har ni lite av gårdagens inköp. Jag funderar på att ta bilder på hur byxorna/tröjorna ser ut på istället. Jag fick inga bra bilder på byxorna (eller blommiga tröjan), hehe! Men det kommer i ett senare inlägg i så fall. 
 
Den blommiga toppen längst ned är en magtröja.Såååå långt ifrån mig man kan komma. Men, jag ville prova något nytt! Den och de höga svarta jeansen! :}
 
(Träningskläderna kommer i ett eget inlägg)
 
 

Shoppingdag

Idag har hjärtat och jag spenderat dagen i Linköping. Shopping och god mat! 
Mest för att han skulle titta på en ny klocka, men också för att inhandla lite nytt till min garderob.  
Jag hittade ganska mycket fint trots att det verkligen inte är min stil alls i butikerna nu. Hittade äntligen ett par jeans från Gina som jag kollat på länge på nätet,  men inte vågat beställa. (Ni vet det där med rätt storlek). Sedan fick det bli ett par högmidjade svarta byxor,  några toppar och träningskläder samt lite nytt smink. Visar kanske imorgon :} 
 
Laxen här nedan var såå god! 
 
 

Real Techniques

 
I måndags fick jag ett roligt paket på posten. 
Nya sminkborstar från Real Techniques. Går alltid åt!
 
 

Sjukling

 
Här var det dött. Jag har legat nerbäddad i sängen mer eller mindre nu i två dagar med feber till och från. Igår mådde jag så jädrans dåligt. Vet inte när senast jag känt mig så. Flera år sedan typ. Idag är det bättre men det känns att kroppen inte är riktigt bra. Sitter iallafall upp i soffan nu. :}
 
Åh, vill ha vår och sommar nu! Tänk när man kan springa i dessa lätta kläder ute..
(Bilder från något år tillbaka.)
 
 
 
 
 
 
 

Heej!

 
Idag efter jobbet har jag i princip bara slöat i soffan. Mådde inte bra alls, frös och var konstigt trött. Hade en extrem undertemp och jag vet inte vad som var med mig? Har inte känt mig jätte bra i helgen heller, så det kanske är något på gång. Vi får väl se!
Jag mår lite bättre just nu så jag ska försöka gå ut en sväng med syster.
 
 
 
 
 
 

Lördag

 
Igår var en fullspäckad dag. Vaknade ganska tidigt så jag passade på att gå en långpromenad i det fina vädret. Åt sedan en god frukost med mitt ♥, sprang ut på stan en sväng och köpte en superfin blus, sen var det kalas hela dagen. Jag var dock rätt så hängig så jag vilade lite framåt kvällen för att sedan orka gå på "Fifty Shades of Grey". Urbra film!
Hade med andra ord en superfin alla hjärtans dag med alla nära och kära! ♥
 
 
hahah! Älskar att mina bilder ser så "uppställda" ut när jag ska fota mig själv... ;}
 
 

Fotografering - Amanda

 
Efter jobb och lunch med tjejerna så mötte jag upp Amanda för en liten kort fotografering.
Blev så himla många bra bilder! Guuuu vad jag har saknat det här! Det är så himla roligt!
 
Tänker därför bildbomba er lite nu! ;}
 
 
 
 

Cinque Terre

 
En av de mest fantastiska resor jag gjort är i Italien.
Jag har varit på en del olika ställen där så som; Lignano, Venedig, Rom, Livorno, Pisa, Cinque Terre och Sardinien (Alghero och Sassari). Den mest vackra och underbara platsen av dessa är utan tvekan Cinque Terre. Det går inte beskriva med ord. Ni måste åka dit och uppleva det.
 
Hittade massor av bilder därifrån som jag aldrig visat. Så jag tänkte dela med mig av dem nu när jag ändå sitter här och drömmer mig bort. Jag vet att jag skrivit om denna plats förut, men jag tror inte jag visat så många bilder!?
Åh, vill mer än gärna åka tillbaka dit! 
 
 
 

Snart är vi där igen

 
Imorgon är det freeedag!! Wihoo! Blir lunch som vanligt efter jobbet med mina fina kompanjoner ♥
Sen ska jag fotografera och eventuellt iväg med pappa. Efter det blir det ett träningspass och sen tar jag kväller. 
 
 

Sallad

Har varit så sugen på kycklingsallad med melon och fetaost ett tag. Så både i förrgår och igår fick det bli lunchen. :}
 
 

Glutenfritt

I förra veckan var jag en eftermiddag på bakhumör. Jag slängde då ihop några glutenfria frallor.  De blev riktigt goda och är tyvärr redan uppätna.  Men,  jag tänkte att jag ska göra dem i helgen igen. Helgfrukost ni vet ;} 

Pink

 
För några veckor sedan beställde jag hem en bikini. Och idag kom den äntligen!
Jag hade verkligen inget större hopp om att den skulle passa, då jag beställt många och oftast är överdelen superstor och nederdelen alldeles för liten.
Men, denna satt som ett smäck.. sen skulle man ju kunna ha en bättre form på kroppen, men det är en annan femma ;) Trosorna är dock en aning höga där bak och jag fick fel rosa färg. Men man kan inte få allt här i livet. Den var fin ändå, och för ca 100 ynka kronor förväntade jag mig inte speciellt mycket. Jag är nöjd!  
 
 
 
 

Yesterday's

 
Idag efter jobbet var jag och hämtade ut ett litet paket som jag sett fram emot!
Visar det senare ikväll så håll utkik! 
 
 

Fler bilder

 
Vi kör väl på med ytterligare några bilder från igår. Dessa är så otroligt fina!
Glömde nämna att bilden på mig i förra inlägget har min syster tagit. In och läs hennes blogg här.
 
 

Och så ett "självporträtt"

 
Som ni vet så trivs jag inte framför kameran. Jag är inte fotogenisk det minsta.. men, jag bjuder på en bild från igår i alla fall! :}
 
 
 
 

En liten photoshoot

 
Efter mat och fika hos svärföräldrarna åkte jag upp till syster en sväng. Vi var ute och fotograferade lite.. Var så himla längesen jag fotade. Nästan så jag glömt hur man gör. ;] 
 
Men, för att vara år och dagar sedan så är jag så grymt jädrans nöjd med bilderna jag tog idag! Här nedan kommer ett smakprov på en bild på Frida ♥
 
 

Nu kör vi!

Jag borde skriva ut att jag saknar något här oftare. För vet ni vad? Rätt som det är så ligger kameraladdaren där. Så, nu kan jag fota igen!
 
Hittade en bild på kameran från strax innan jul. Ganska löjligt att jag tagit bort ansiktet. Men jag lovar, ni hade inte velat se ändå! 
 
Nu ska jag gå och fixa frukost till mig och herrn! :}
 
 
 
 

Pattern

Några bilder på hur tightsen ser ut på! 

Usch vilken dålig kamera detta är. Saknar att använda systemkameran!! Den ligger här hemma under soffbordet typ oladdad och orörd sedan innan jul! Hittar nämligen inte laddaren till batteriet och kan därför inte använda den.. Har letat igenom heeeela lägenheten. Alla skåp och lådor, men den finns inte!  Så himla lustigt! 


New in

Äntligen!! 
Jag verkligen älskar dessa träningstights! Har kollat på dem såå länge men de har alltid varit slut i storlek. Men, i torsdags hade de kommit in i lager igen och då såg jag till att vara snabb! De tog nämligen slut igen några timmar senare.
Ska försöka hitta ett linne i samma färg som resåret med tänkte jag! Det är lite starkare färg i verkligheten  :} 
 
Från Gina Tricot! 

Hemgjord nyttigare pizza

Efter att jag stått med kycklinggrytan blev jag helt plötsligt väldigt sugen på pizza. Så vad gör jag? Jo,  jag ställer mig och gör en nyttigare variant av pizza. På kokosmjöl. Om det är intressant så innehåller hela pizzan med tillbehör cirka 230 kcal bara. Perfekt! 

Måndag

Då var måndagens jobbdag slut! (för några timmar sedan) 
Nu i eftermiddag har jag lagat ännu mer kycklinggryta.  Den blev verkligen supergod! 
Ska försöka sätta mig ner om en stund och läsa lite.  Läser boken "Livet efter dig" som ni förövrigt ser till höger på bilden.  ;} 

Lunch

Det här kanske inte ser så mycket ut för världen,  och jag är dålig på det här med upplägg. Maten består i alla fall av blomkålsris (finns i färdig förpackning på ica, behöver endast kokas 3 min), kycklinggryta gjord på ifraiche och imat (oatly), och så massa champinjoner. MUMMA! 


Godmorgon


Har ätit en supergod frukost nu precis. Avslutade den med dadlar!  Alltså jag älskar dadlar! De är så "krämiga" och goda! Nästan som godis.  

Alldeles strax ska jag dra på mig och gå och handla lite.  Ska prova att göra zucchinipasta med kycklinggryta! :] 








RSS 2.0