Spanien, Barcelona, Castelldefels

 
Nu är jag hemma från värmen. Kom hem för några dagar sedan, men har styrt med lite annat. Jobb, kalas osv. Jädrans så kallt det var när vi landade här. Stor skillnad mot när vi åkte.
 
Jag har inte haft med mig systemkameran till Barcelona så det har endast blivit mobilbilder. Anledningen till det är att jag helt enkelt inte orkade gå och bära på den varje dag, samt att det är sjuuuukt mycket stölder i Barcelona. De varnade oss redan på flygplatsen för att ta ut pengar i automater där. Paranoid som jag är så blev jag ju skitskraj och gick och höll stenhårt i väskan där nere sen. Vilken tur att jag gjorde det. Minst 1 person per flyg från Barcelona sägs det blir rånad/ficktjuvad. Tänk då på hur många flyg det går till och från varje dag.
Vi eller snarare min syster såg en tjej som höll på att bli av med sitt bankkort. Hon hann precis att slita tillbaka det.
 
Well. Nu ska vi inte prata om det. För det var typ det enda negativa med Barcelona. (Jo, en sak till. De flesta kan INGEN engelska. Speciellt på de stora turiststråken/shoppinggatorna, vilket man kan tycka är lite konstigt.)
Till det positiva nu då; Vi bodde i en/ett lägenhetshotell cirka 1km från stranden vilket var helt okej med tanke på att vi hade en hyrbil där nere så vi snabbt och smidigt tog oss ner till stranden. Där sola och badade vi från morgon till eftermiddag. Vädret har verkligen varit perfekt. Cirka 30 grader varje dag. Inte för varmt och inte för kallt. Alldeles lagom. Vattnet var svalkande och skönt.
 
Framåt tre/fyra-tiden varje dag åkte vi tillbaka till lägenheten och fixade iordning oss för att åka in till Barcelona. Vi bodde i ett lite lugnare och finare område 2 mil utanför. Kvällarna spenderades alltså inne i storstan med sevärdheter, god mat och shopping. Det finns verkligen något för alla i den staden!
 
Så såg dagarna ut där nere iallafall. Jag skulle mer än gärna resa tillbaka dit, men nästa gång satsar vi nog på Alicante istället som vi varit sugna på ett tag nu. :]
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

Torsdag


Byebye!

 
Äntligen! Nu åker vi strax!
 
 
 

Good morning breakfast

Imorgon åker vi äntligen mot värmen! Har försökt plocka ut de kläder jag ska ha med, men det går sisådär. | Igår var jag ju på Mary-Kay party. Var riktigt trevligt. Tycker alltid om att testa nya produkter när det gäller t.ex. hudvård. Ska på ytterligare ett i oktober sedan så då tänkte jag att jag skulle köpa på mig rengöring och återfuktningskräm. Gårdagens köp blev en ny foundation. Den fungerar verkligen SÅ bra till min hy.

Fint!

Äntligen har jag tagit tag i allt småplock som smycken osv som jag inte brytt mig om innan. JISSES säger jag bara så mycket skit jag samlat på mig. Helt sjukt. Fyllde en hel påse med bara smycken jag inte använder.

Ska börja fixa iordning mig snart. Om cirka en timme åker jag och Frida till moster Sandra på Mary-Kay party! ♥



Fick dessa fina hjärtanformade dekorationsplattor av bästa Michelle när hon var här för några veckor sedan! ♥Superfina att duka med!

There's a lot more I could be doing on a Sunday morning.

 
Ledig idag, somnade vid halv 4 inatt så det är nog tur att jag inte ska upp till något speciellt. Har börjat planera lite vad som ska med till Spanien. Kom på att jag inte har några bra sommarskor att gå i. Får ju skoskav i alla. Kanske hittar några där nere. De har ju maaassa roliga affärer!! Forever21, Zara, Primark osv.
 
 

Hello!

 
Pappa och jag bestämde oss för att åka ut i skogen på marknad idag! haha. Det var verkligen skogen. Mitt ute i ingenstans låg en liten liten by med en stoooor marknad. Det var vi och pensionärerna ;]
 
Nu ska jag iväg på lite ärenden. Sen ska jag med när Lucas ska bada ♥
 
 
 

Shopping

 
Var dags för en ny kofta. Känns som att jag annars använder svart jämt, så nu fick det bli mörkblå. Har lite svårt för den uringade modellen, men eftersom alla v-ringade ser likadana ut så fick det bli denna. Hittade även en "twisted" top, superfin. Vill ha den i fler färger!! och så fick jag även hem den randiga skjortan jag beställde för ett tag sedan. :}
 
 
 

Doesn't mean anything

Åh! Är så spänd för flygningen nästa vecka. Tycker alltid det är lika kul att flyga. Bland det bästa
med att resa. Lite roligt är det dock att jag har en låt som jag ALLTID lyssnar på när jag flyger. Vet inte varför, för den har egentligen ingen koppling alls till mitt liv. Men den får mig att må så himla bra!? Det är Alicia Keys låt "Doesn't mean anything". :]
 
Imorgon tänkte jag visa några kläder jag köpte/fick hem häromdagen.
 
 

Wow!

 
Vilka dagar! Längtar redan till min utspridda helg på torsdag och så söndag. Och nu är det bara 9 dagar kvar till Barcelona!! :}
 
 

Be happy and smile

 
 
 
 
 
 
 
 

Off to work!

 
 
 
 
 

A little bit too much

 
Åh! Jag är så taggad inför Barcelona! Ska bli så skönt att åka iväg ett tag. Fick precis så hiiiiimla mycket att tänka på angående mitt jobb så jag spyr snart! Näe, men egentligen är det bara positivt, men nervig som jag är så blir jag orolig, nervös och allting bara far runt i huvudet.
 
 
 

Nyduschad och osminkad

 
Tycker om redigeringen. Sen är ju personen på bilden en annan sak, hehe!
 

Back to normal!

 
Idag är jag i Västervik igen och jobbar. Var flera månader sedan?? Jobbar kvar här hemma med, men det är endast några dagar i veckan. Så då passar jag på att kombinera det lite :)
 
 

Spanien

 
Precis gjort pannkakor till lunch! Nu ska jag dock iväg och fixa ett nytt pass. Åker till Barcelona om 2 veckor!
Sol och bad, men såklart även shopping! Har aldrig varit i spanien förut, så det passar ju bra. Jag som läst spanska i några år med.
 
 
 

Pannkakor

 
Har fått pojkvännen att äta bananpannkakor. Han hade till och med gjort egna igår till lunch när jag var borta. Tyckte det var lite småkul då han annars är väldigt kräsen till vissa saker. ♥
 
Idag är jag leeedig! Ska passa på att baka lite nyttigt bananbröd, och laga någon god kycklinggryta till lunch/middag!
 
 

Min tur

Nu var det min tur. Näsan rinner och är täppt om vartannat. Halsen svider och ansiktet värker.
Men, annars är det bra! Är ledig idag så det är ju skönt.
 
Var hos svärföräldrarna och åt grillat igår efter jobbet. Mums! Perfekt att grilla ute nu ju.
 
 
 
 
 






RSS 2.0