Söndagar - nystart

Jag tycker det är så skönt att börja om på "nytt" med nyttiga måltider på söndagar. Fredag och lördag blir det ofta att det slinker ner lite för mycket godsaker. Typ choklad eller glass.
Idag passade jag därför på att göra en god kycklingsallad,  fruktsallad med kvarg och chiapudding! Mums! 

Flytt snart

Hej på er! Vilken vecka! Har känt mig hängig hela veckan med halsont och huvudvärk. Är först nu i helgen som förkylningen brutit ut. Har haft ont i kroppen och varit hes som jag vet inte vad.  Men, det stoppade mig (oss) inte från en sväng till Törnwalls och vidare till Kalmar för möbelshopping. Vi ska nämligen flytta om en månad ungefär. Känns så sjukt bra!! 

Jag behövde förövrigt lite frisk luft idag. (Har annars mest legat i soffan med nässpray och panodil.) Så det fick bli en liten kort promenad i stan. Älskar alla fina körsbärsträd som blommar nu. 

New in

 
Jag vet inte varför, men jag tycker det är så kul att köpa bikinis. Jag använder dem knappt förutom när vi är utomlands. Ändå äger jag mängder! Måste rensa dem inför denna sommar.
 
Denna kom hem förra veckan. Sitter perfekt! Är så sugen på den fast i turkos/ljusrosa/vit också.
 
 
 

Clarins - favoriter

 
Jag älskar dessa produkter från Clarins!
 
Dagkrämen är en återfuktande matt kräm. Just nu är jag väldigt torr i hyn så ibland kan den kännas lite för matt. Men har du fet hy så rekommenderas den verkligen! 
 
Foundationen är deras nya "version" av Everlasting. Riktigt, riktigt nöjd med den. Det känns inte att du har på dig foundation 1 minut efter applicering. Den smälter in superbra och är riktigt dryg. Behövs väldigt lite foundation till hela ansiktet. På mig håller den sig även matt hela dagen.
 
Och så har vi mascaran, "Be long mascara". I början tyckte jag inte om den. Den kändes torr. Men efter att ha använt den i några dagar nu så blir den bara bättre och bättre. Den ger långa separerade fransar. Avskyr när fransarna blir tjocka och klumpiga.  
 
 
 

Update!

 
Ursäkta min frånvaro. Har verkligen inte haft tid det senaste. Men, idag gör jag inget speciellt alls och det är sååå skönt! 
 
Har så gärna velat blogga om shopping och lite annat då vi varit iväg och shoppat en del den senaste månaden. Men, som sagt har inte tiden riktigt funnits, så jag får nog skippa några veckor tillbaka. MEN, jag har i alla fall precis fotat det jag inhandlat den senaste veckan. hihi! Tycker det är något som är roligt att läsa om på andra bloggar.
 
Jag kommer visa allt det i lite olika inlägg :]

Vi börjar väl här med en dagens. Dessa vita byxor är från h&m! Endast 99kr.
Har nog aldrig hittat ett par så billiga byxor som sitter bra innan.
Här nedan är även två bättre bilder på mitt avklippta hår! Är så nöjd med det! Var även hos frissan i veckan och gjorde ljusa slingor.
 
 
 
 
 
 

Short hair don't care

Eller vad brukar man säga? Jag klippte mig ju som sagt i helgen. Var så trött på mitt långa raka hår. Nog för att det är väldigt rakt nu med, men det är lättare att få till lockar och ett fint "fall" på håret nu. :)
 
 

Måndag

 
Hej på er!
 
Sista lediga dagen. Idag ska jag ut på en långpromenad, träna och träffa Michelle. Blir fullt upp hela dagen.
Btw, igår klippte jag av mig mitt långa hår. Ja, det är fortfarande längre än axlarna. Men för mig är det kort och jag gillar det! :}
 
Gammal bild
 
 
 
 

Godmorgon!

 
Efter en promenad i svinkall blåst och lite frukost i magen så är jag nu redo för kalas och påskmat!
Igår var vi hos svärföräldrarna och åt påskmat med. Så gott! ♥
 
 
 

Nötchoklad

 
Alltså denna kvarg.. den är så god! Ända sedan den kom ut i butik så har jag i perioder ätit den som godis.
Jag kan äta den till både frukost, lunch, middag och mellanmål. Magen mår dock inte så bra av det eftersom jag inte tål mjölkprotein.. men men. :] Så länge jag inte svullnar igen i halsen så tänker jag minsann fortsätta äta den!
 
 
 
 






RSS 2.0