Brown Boots

 
När Michelle och jag var i Linköping gick vi loss på skor! Hehe.. nä, så illa var det inte, men det fanns ju massor med fina höstkängor! Här har ni ett par av mina höst"boots" nu iallafall! :)
 
 

Här blev jag den jag är, här kommer jag förbli, här har jag längtat bort, här har jag känt mig fri

 
 

East FM

 
 Idag är det så himla fint väder så jag ska passa på att ta en promenad tillsammans med East FM! Bästa radiokanalen!!
 
 
Syster!
 
 
 
 
Nikon D90 - Nikkor AF-S 50mm F1.4 G

Crazy weekend

 
Okej. Jag vet inte vart jag ska börja, haha! I fredags drog Michelle och jag iväg på Eksjö Stadsfest! Vi trodde Norlie & kkv skulle spela, men de hade ju bytts ut mot Kapten Röd! Förtvivlade försökte vi hitta rätt scen. När vi väl förstod att vi var vid rätt scen så kom vi naturligtvis inte in där. Det var fullt!?? Haha.. sen gick det bara utför kan man säga. Nädå, vi hade en trevlig kväll med bra musik trots allt. Men, sen blidde det liiite struligt med vår skjuts hem. Det slutade med att vi kom hem vid halv 4, när vi egentligen skulle åkt hem vid 1. Hehe, men vi hade kul iallafall!
 
Såå, vaknade rätt sent igår. Sebbe ringer lite spontant såär och frågar om jag vill hänga med till Linköping. Tjaa, en shoppingdag igen skadar ju inte. Dagen flöt på bra. Ända tills vi skulle hem. Joo, bilen dog. Bara helt pang poff. Vi fick ringa en "nissankompis" till Sebbe som bogserade bilen till Subaru. Vi kunde nu inte ta oss hem. Precis innan vi svänger av den stora vägen kommer en bekant bil.. Sebbe skriker "ring Jörpa" haha. Tack och lov att det var han och att han åkte där just då. Annars hade det blivit knepigt att ta sig hem vid 12 på natten när inga tåg eller bussar gick. Som Sebbe sa "undra fan om det inte finns någon där uppe trots allt.. för att jävlas".
 
Weeell.. idag åkte vi alltså upp till Linköping igen. Vi har 10 mil dit så 20 mil ungefär har jag åkt sammanlagt varje dag de närmsta dagarna. Idag blev det såklart shopping igen. Något positivt i allt iallafall. Sedan var det bara sätta sig till rätta i bilen för en hemfärd på cirka 2 timmar. Bogsera en bil 10 mil tar tid! 
 
 
 
 
 
 
 

Roses

 
Det har hänt en hel del de senaste dagarna! Har bl.a. varit på ALV med Sandra, Alva och Johanna! Så himla kul att strosa runt där igen i den lilla sagovärlden. Man känner sig som ett litet barn när man går där. Astrid Lindgrens Värld går inte riktigt att växa ifrån, iallafall inte när man haft säsongskort där alla år som barn. :)
 
Iallafall! Idag tog Michelle och jag oss en tripp till Linköping. En lång dag.. Kom hem nu vid halv 10. Vi har shoppat och shoppat! En riktigt rolig dag helt enkelt.
 
 
Nikon D90 - Nikkor AF-S 50mm F1.4 G
 

In the pouring rain

 
Funderar på en ny design. Eller en ny header till att börja med iallafall! Blogg.se verkar ha fått iordning på kodmallarna nu :)
 
 
Bild på Frida från en fotografering för några veckor sedan!
 
 
 
Nikon D90 - Nikkor AF 50mm f/1.8 D

En sommardag

 
Vilken härlig dag! Förutom molnen då. Men det är varmt iallafall. Igår blev det bröllopsfotografering från halv 2 till 9. Så himla fina brudpar. Ska höra med dem sedan när bilderna är klara om jag får tillåtelse att visa några här på bloggen :)
 
Syster på bild!
 
 
 
Vi älskar donkens latte! haha! :]

Wedding!

 
Idag ska jag som sagt fotografera bröllop! Ska bli riktigt kul!
 
 
 
Nikon D90 - Nikkor AF-S 50mm F1.4 G
 

Body Worlds

Äntligen får jag lite tid för bloggen. I måndags åkte pojkvännen och jag på en kryssning till Riga. Otroligt fin stad! Dock ingen shoppingstad, men det var ju heller inte därför vi åkte dit. Fyndade endast lite budgetsmink till riktigt låga priser. Resan var iallafall riktigt mysig!
 
I torsdags när jag väl kommit hem var det bara att sätta sig i bilen upp mot Stockholm igen, eller ja, Södertälje rättare sagt. Jag var på Tom Tits utställning om döda kroppar. Precis ALLT som finns i en människas kropp. Varje liten blodådra,nerv,tarm,hjärta,lunga,livmoder,njure fanns att titta på och ALLT är från människor som levt, men avlidit av olika orsaker för några år sedan. Många tror säkert att det är jätteäckligt, men jag tror inte riktigt man kan ta in att det är riktiga människor man står och tittar på, eller delar ur människokroppen. Ni vet, hjärnan, hjärnsubstansen liksom exakt allt som finns i kroppen fanns på utställningen. Det fanns olika lungor och annat där de visade en frisk och en skadad av t.ex. rökning eller cancer. Ögonen fanns kvar på de flesta människorna och till och med håret fanns kvar på en, så förutom skinnet som inte fanns kvar, utan bara vävnader så såg den nästan levande ut. Det går liksom inte föreställa sig att de har varit levande personer. De ser nästan konstgjorda ut, fastän de inte är det. Men iallafall, är ni intresserade av människokroppen så tycker jag verkligen ni ska besöka utställningen! Den var riktigt intressan.
 
Nehe nu ska jag hoppa i säng. Imorgon är det bröllopsfotografering som gäller!
 
 
Nikon D90 - Nikkor AF 50mm f/1.8 D

Flowers

 
 
 
Nikon D90 - Nikkor AF 50mm f/1.8 D

Självporträtt

 
 
Har legat vid havet hela dagen idag. Ser ut som en kräfta i ansiktet och då menar jag en kokt illröd kräfta! Är extra känslig nu när jag äter medicin med. Ska bli skönt när jag ätit klart det i Oktober. Har ätit ett halvår då. Får så himla torra läppar. Torra läppar har jag ju haft förr, men aldrig någonsin såhär torra. Men å andra sidan får jag vara glad över det eftersom det är den enda biverkningen jag har fått av medicinen.
 
 
Fotograferade lite självporträtt för några dagar sedan! :)
 
 
 


RSS 2.0