Mot Italiaaa!

 
Ååh! Inatt åker jag till Italien! :)) Ska bli så kul. Flyget går tidigt på morgonen så vi måste åka redan inatt. Är ju bara borta en weekend så är hemma till söndag igen.
På måndag sedan ska jag göra lite förändringar när det gäller min mat, för jag har svårt att se resultat när det kommer till träningen. Jag vill bara tillägga att jag inte är ute efter att gå ner mer i vikt. Jag vill nu bara tona kroppen. Jag har redan gått upp cirka 5 kg i vikt sedan jag började gymma i slutet av december. Antagligen det mesta i muskler eftersom jag har samma storlek och till och med mindre i vissa kläder än vad jag hade innan. Som det varit tidigare så har jag ätit för lite tror jag och för att bygga muskler som alla säger så krävs ett överskott av kaloriintaget vilket jag har svårt att få i mig. Jag vill även påpeka att jag inte går efter någon diet utan jag äter bara så "clean"/nyttigt som möjligt. Däremot är jag inte mer än en vanlig människa så naturligtvis äter jag godis och sötsaker, men jag håller koll på när och hur mycket jag stoppar i mig (oftast, hehe) ;]
 
Ska ta en före och en efterbild som ni kanske får se någon gång i sommar om allt går som planerat. Har jag lyckats ta mig hit där jag är i dag så tänker jag banne mig inte ge upp nu!
 
Såå hoppas ni får en tråkig, regnig, grå helg här hemma i Sverige så ses vi när jag varit och värmt upp mig i ett soligt Italien ;)  Skämtåsido... Den riktiga prognosen lyder nog tvärtom.
 
Mina fina nya vita converse får pryda detta inlägg. (Fick slänga mina gamla.. de hade liksom bytt färg. Gula fula)
 
 
 
 
 
 

Nike free run

Idag har jag något fint att visa. Därför bloggar jag. Haha! Nä, skulle kunna visa andra grejer jag "shoppar" med, men det känns rätt så ointressant. Ville ju skriva mer om träning så vad passar inte bättre in än mina nya löparskor? Jag ÄLSKAR färgen. Korall ♥ De är så otroligt sköna med så jag ska nog haffa ett par till i en annan färg som jag kan ha inomhus sen när jag börjar springa ute med dessa. Fick ett par skitsnygga löparskor i julklapp, men tyvärr får jag skoskav varje gång jag använder dem så de får stå som prydnad tills vidare. :]
 
 

Cinque Terre

 
Åh! Hit ska jag nästa vecka! Italien. Cinque Terre heter denna lilla mysiga stad/by. Kameran ska garanterat med och den kommer INTE att ligga i väskan under vistelsen som alla andra resor. Nu ska den användas!! :]
 

Taggad!

 
 
Nu har det gått några dagar sedan ni hörde något från mig. Sitter på jobbet nu så har tyvärr inga bilder mer än instagram att bjuda på denna gång heller ;).
 
Slutar i alla fall vid lunchtid idag tror jag så efter det ska jag våga mig på ett svettigt träningspass hade jag tänkt.
 
 
Igår mådde jag jättedåligt hela dagen så jag hoppade träningen. Frös så mycket på jobbet att mina händer var blå. Kände mig allmänt trött och seg så jag var säker på att jag fått någon släng av nåt virus, MEN, när jag tog febern hade jag bara 35,8.... Kan man vara sjuk åt andra hållet? Hur som, idag mår jag bättre :)
 
 
 
 
 

Glad påsk!

 
Hoppas ni haft en bra påsk! Så glad påsk i efterskott ;) Min har varit helt okej. Mycket träning och det gillas! :)
Spenderade min fredag tillsammans med pojkvännen hos Peter, Evelina och Lucas ♥ Vi lagade tacos och åt god marängsviss! :)
Var även en sväng i Jönköping och shoppade igår. Blev träningskläder och ett par ljusa(re) jeans. Äger inga ljusa jeans då jag aldrig varit så förtjust i det. Skitsnyggt på andra, men jag själv har svårt för det.
 
Hur som, idag blev det ett långt pass på gymmet och för en gångs skull är jag nöjd med magträningen jag gjorde. Jag tror det tog ordentligt, så imorgon hoppas jag på lite träningsvärk. :)
 
 
 
 


RSS 2.0