Recept - tacopaj!

Tacopaj för 5 pers.


Pajdeg:
2,5 dl grahamsmjöl
50 gram smör
1 dl kvarg.

 

Fyllning:
Tacoköttfärs (så det täcker pajbotten)

 

2 dl kvarg blandat med
50 gram tacosås (mild) och
1 hackad röd paprika.

 

Blanda alla ingredienser för pajdegen och låt det stå i kylen i cirka 10 min.
Ställ sedan in den i ugnen i 10 min på 200 grader. Lägg sedan på köttfärsen och blanda ihop resten av fyllningen och häll på. + eventuell topping. Och så in i ugnen igen i cirka 30 min på 180 grader.

 

Jag gjorde dock bara hälften av detta recept och endast 10 gram smör. Räcker till typ 2-3 portioner.
Jag toppade även med en skivad tomat och lite riven ost + oregano.

 




Namn:
Kom ihåg mig?
E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

  Kommentar:



Follow on Bloglovin







RSS 2.0