Gårkvällen

 
Igårkväll firade vi Sebastians pappa som fyllde 55! Vi åt god mat och såklart tårta till fikat! Sedan bänkade vi oss framför idol resten av kvällen. Jag har inte följt det så mycket, men ju närmre finalen desto bättre! 
 
Såhär såg jag ut igår!
 
 
 
 

Seans

 
Igårkväll var jag på seans hos Nicole. Jag är lite sådär skeptisk till det. Jag vet inte riktigt om jag tror på det. Jag kan inte säga att jag inte gör det heller. Jag vill inte göra det i varje fall. Jag vill kunna tro att allt har en logisk förklaring. Det jag dock inte kan förklara är varför hon väljer att säga just dessa saker jag fick höra till just mig. 90% av allt stämde ju. Konstigt!
 
 

En gång till

 
Sitter i skrivande stund med en kopp kaffe bredvid mig och försöker piggna till. Hallåå? Klockan är bara halv 4. Jag är så trött så att jag har huvudvärk. Efter jobbet var jag hos frisören.. (igen!!). Jag vet inte om jag någonsin kommer bli nöjd? Jag kan inte sätta fingret på vilken färg mitt hår egentligen har. I dagsljus skiftar det grönt och i vissa ljus är det fortfarande guldigt/gult. Så.. nu har jag fått ännu en tid inbokad nästa vecka. 
Det är första gången hos frisör som jag faktiskt är missnöjd över håret. Har aldrig någonsin gjort ett omjobb förut och nu helt plötsligt är jag så jobbig så jag ska dit en tredje gång. Pinsamt!
 
 
 

Nyttiga chokladbollar

 
Dessa chokladbollar har jag ätit nu flera dagar i rad. De är såå himla goda!
Hittade receptet hos Cornelia, men jag har gjort om det lite.
 
Mitt lite omgjorda recept:
10 st dadlar
0,5 dl fiberhavregryn
0,5 msk kakao
2 msk alpro naturell
1 msk soyamjölk/vatten. 
Går ha i lite stevia om man vill ha dem lite sötare.
 
 
 
 
 
 
 

We are here

 
Jag fullkomligt älskar den här låten! Lyssna! Väldigt tänkvärd!
 
 
 
 
 
 
 

Frisören

 
Nu är jag ÄNTLIGEN mörkblond! Det tog lite tid, och jag tycker synd om min frisör jag hade. Kände mig som världens jobbigaste kund. Men, vad skulle jag gjort när håret var guldigt och jag ville ha det askigt. Inte gult/oranget i alla fall, det var inte meningen från början. Men det slog nog lite fel i mitt hår helt enkelt och det var inte det lättaste att få bort. Idag gjorde vi 3 försök och på det sista lyckades vi, eller snarare hon, att få till det. 
 
 

Shopping - Jönköping

 
Här kommer en del av det jag hittade i Jönköping. Teklämman och jar-"muggen" var lite sånt som kan vara kul att ha bara ;] 
 
 
 

Hemma

Idag är jag så sjukt trött! Ska bli så skönt att sova inatt. Har precis gjort klart maten till imorgon och satt mig ner med några supergoda chokladbollar gjorda av dadlar. Verkligen de godaste nyttiga chokladbollarna jag ätit, och då har jag experimenterat ganska mycket ;]

Imorgon efter jobb och frisörbesök tänkte jag visa lite av vad jag hittade i Jönköping! Tills dess får ni en bild från igårkväll! 

Jönköping

Ligger i sängen på hotellrummet nu och äter godis! Vi har precis kommit in efter en heldag på stan här i Jönköping. Hittade inte så jättemycket, men en kappa fick det i alla fall bli :) 
Om någon timme ska vi bege oss mot stand-up showen. 

Äntligen helg!

Idag blir det en riktigt slapp kväll. Michelle kommer hit och jag planerar hemgjord pizza till "middag" och så grönsaksdipp som snacks. Var och bokade en ny tid hos frisören, för att göra om håret. Det gula/orangea i botten blir bara värre och färgen har typ släppt i hela håret så det skiftar grönt! Snyggt..
Håret är redan mycket mycket ljusare också. Nu ser det ungefär lika ljust ut som de första bilderna några inlägg ner. Kanske är mitt hår det är fel på?
 
 

Shopping - USA

Som sagt så blev det ganska mycket shopping i USA. Vi åkte till två olika shopping malls utanför Miami. Sawgrass Mills och Dolphin Mall. Sawgrass var sjukt stort och där fanns allt! Det var även större utbud där i butiker så som Hilfiger och Ralph Lauren. Dolphin Mall var helt ok om man känner att man inte orkar shoppa en hel dag. I Sawgrass fanns både budget-butiker, lite finare butiker och lyxbutiker. Lyxbutikerna låg precis utanför köpcentret i ett eget litet område.Vi shoppade mest grejer från Tommy Hilfiger och Ralph Lauren. Vet inte hur många gånger vi var inne i de butikerna. ;]
 
 

Helgens planer

 
Nu är det inte långt kvar till helg igen! Längtar! På lördag åker vi nämligen till Jönköping. Jag, min syster och bror, alla med respektive, och så pappa! Vi ska shoppa, gå på stand up med Al Pitcher och bo på hotell. Ska bli så mysigt! 
 
 

Ny telefon

 
När vi var i Stockholm för några veckor sedan så passade jag på att köpa mig en ny telefon. Måste bara varit jag som fortfarande körde på en Iphone 4? Hehe, jag var nöjd med den! Men, nu har jag bytt helt och hållet. Eftersom jag sällan bär med mig kameran nu för tiden, så ville jag istället ha en telefon med bra kamera. Valet föll därför på en Sony Xperia Z3 compact.
Kameran är verkligen kanonbra! Så skarpa bilder, nästan bättre än min systemkamera! Däremot är jag mindre nöjd med framkameran. Den är totalt värdelös om jag ska vara helt ärlig. Så, ni som vill ta snygga selfies, välj en annan! ;) Utöver framkameran finns det inget jag är missnöjd över, och jag saknar heller inte Iphone.  
 
 
 
 
 

Mörkblond

 
Jag var ju hos frisören igår. Ville göra något nytt. Inte bara ljusa slingor som jag alltid annars gör. Hade en bild på hur jag ville ha det, och kollar man på dessa bilder så har håret ungefär samma nyans som den bilden. Men, det är väldigt mycket mörkare i verkligheten. Blev inte alls rättvist på bild. Det är typ brunt med ljusa slingor. Men jag gillar det verkligen. Är riktigt nöjd! Ska tvätta botten med ett silverschampo bara så att jag får en mer askig färg där, precis som topparna. ;]
 
 
Här kommer en bild på hur mörkt håret är.
 
 
 

Laga mat

Står och försöker mixtra ihop en köttfärssås. Det är första gången någonsin (!) jag lagar spaghetti och köttfärssås. Var inget vidare fan av det när jag var yngre. Men just idag säger visst mina smaklökar något helt annat. Tänk vad det ändras.
 
 

USA - Miami Beach

 
 
Vart ska vi börja? Vet knappt vad jag gjort dessa månader. Jag har jobbat, träffat vänner och varit i USA.
För några helger sedan var vi även uppe i Stockholm då Sebastian gjorde en laseroperation för att slippa linser.
 
Eftersom jag faktiskt inte har tagit så mycket bilder från annat än USA så kommer en hel drös därifrån istället.
 
Vi bodde på Miami Beach, hade hyrbil hela resan och använde den väldigt mycket. Vi åkte och shoppade flera gånger på olika malls utanför Miami, vi var i Everglades på safaritur bland alligatorer, vi åkte till Fort Lauderdale och så var vi såklart på stranden och strosa omkring i Miami Beach. Jag fick en ny favorit när det gäller "snabbmats"restuarang, IHOP. De hade mängder av pannkakor, våfflor, crepes och toasts med omelette. Mumma! Vi shoppade ganska så bra. Mest Ralph Lauren och Tommy Hilfiger. Hittade även en klocka och plånbok från Michael Kors. Kan visa ett inlägg med shoppingen någon dag. Kommer även att komma upp ett inlägg om hur jag upplevde USA. 
 
 
 

Fixa håret

 
Nu ska jag alldeles strax kila iväg till frisören. Ser ni utväxten på bilden. Ska bli så skönt att bli av med den. Har tänkt att göra håret lite annorlunda denna gång mot vad jag brukar. Spännande! 
 
Ett inlägg om lite uppdatering kring de senaste månaderna och framför allt då USA-resan kommer att komma upp senare idag. ;]
 
 
 

Smoothie

 
Jag kommer att uppdatera lite om vad som hänt de senaste månaderna. Detta efter att jag tömt min Iphone på alla bilder. Under tiden bjuder jag på en supergod smoothie!
 
2 dl sojamjölk/mandelmjölk en banan och några hallon.
  
 
 

Mitt liv just nu

 
Jag har länge varit så sugen på att börja blogga igen. Men, jag har tyckt det varit jobbigt med allt gammalt som ligger på bloggen. Därför har jag valt att ta bort allt från 2009 till någon gång år 2012. Detta för att det har hänt otroligt mycket i mitt liv sedan dess och jag känner mig obekväm med mycket jag har lagt ut och skrivit här.
 
Det har hänt både negativa och positiva saker under dessa år, men jag har kvar något utav det viktigaste, min underbara pojkvän som jag sedan 1,5 år sedan nu även är sambo med! Vi bor i en supermysig lägenhet mitt i "lilla" stan här. Jag älskar att den är gammaldags, stor och framför allt ljus med stora fönster!
 
Jag har varit på typ botten med min hälsa, men just nu mår jag verkligen super och jag är så glad över allt positivt som hänt! Jag har träffat nya vänner som jag tycker om så himla mycket och även behållt gamla, trots flytt. Jag har ett jobb jag trivs så otroligt bra med och jag är bara glad för allt nu. Lite extra glad för att det snart är jul, vilket ska bli så mysigt. ♥
 






RSS 2.0